Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 30.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læse mere på www.boligkontoret.dk 
Del på

Ejendomsfunktionær til Boligselskabet AB Hørsholm Kokkedal

Vi søger en ny kollega til vores team af ejendomsfunktionærer, som er ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift- og vedligeholdelse af bygninger og ude arealer i vores boligafdeling 7 Skovengen – med i alt 267 lejligheder.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer byder jobbet på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder.

Søg jobbet hvis du kan sætte kryds ved det meste af det her:

  • Håndværksmæssig flair eller baggrund
  • Stærkt og veludviklet servicegen
  • Grønne fingre og/eller erfaring med at passe grønne områder
  • Gode samarbejdsevner og loyal
  • Respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
  • God til at finde løsninger i en travl hverdag
  • Kvalitetsbevidst, fleksibel, arbejder selvstændigt og får opgaver afsluttet
  • Har kørekort

Vi tilbyder spændende og afvekslende udfordringer og plads til personlig og faglig udvikling. I september 2017 startede vi op med fællesdrift. Det betyder at alle ejendomsfunktionærerne i AB Hørsholm Kokkedal er samlet på et kontor, hvorfra al kommunikation med beboerne foregår. Det er også dette kontor du bliver en del af, og det er her du holder pause og spiser frokost. Har du allerede planlagt ferie, respekterer vi selvfølgeligt det.

AB Hørsholm Kokkedal administreres af Boligkontoret Danmark, og du kommer til at referere til en driftschef fra Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Espergærde. Du bliver omfattet af gældende overenskomst mellem ejendomsfunktionærer og BL.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte forretningsfører Torben Hangaard på telefon 73 75 76 61 eller mail thni@bdk.dk

Ansøgning

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, og vi skal have din ansøgning og CV senest den 24. april kl. 12.00 via Boligkontoret Danmarks hjemmeside http://www.bdk.dk Her kan du også læse mere om os. Vi afholder jobsamtalerne umiddelbart efter ansøgningsfristen udløber. 

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter børneattest ved evt. ansættelse.

Ansøgningsfrist: 24-04-2018