Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 30.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læse mere på www.bdk.dk 

Er du vores nye VBA udvikler?

Vil du arbejde med Business Intelligence løsninger, og brænder du for at udvikle brugervenlige løsninger, der kan gøre en forskel? Så er det måske dig vi leder efter som en vigtig brik i vores udviklingsgruppe i IT afdelingen.

I starten af 2018 iværksatte Boligkontoret Danmark sin netop godkendte digitaliseringsstrategi. I den forbindelse er der sat skub i en masse udviklingsopgaver, og vi søger derfor en skarp IT-udvikler.

Du bliver del af vores team på 5 kollegaer, der har forskellige opgaver inden for projektledelse og IT udvikling. Du får en central rolle inden for især ledelsesrapportering og værktøjer til at lette organisationens arbejdsgange. Jobbet er en 2 årig projektansættelse.

En dynamisk hverdag med spændende opgaver

Det går stærkt på IT fronten, og vi har travlt i hverdagen. Dine primære opgaver bliver:

 • programmering, vedligeholdelse og integration af data fra vores boligadministrative system (EG Bolig) med Microsoft Excel
 • deltagelse i udviklingsprocessen helt fra ide til lancering – primært på et større BI projekt
 • Ad hoc kodeopgaver i Officepakken – herunder også vedligehold af allerede eksisterende løsninger, udvikling af ribbon, skabeloner mm.
 • opsamling og videregivelse af teknologividen til kollegaer – vi løfter opgaverne i fællesskab

Er det dig vi leder efter?

Vi stiller store krav til din faglighed, og det er vigtigt for os at finde den rette person til vores team. Kan du sætte kryds ved det meste af det her, er du måske vores nye kollega.

 • har et solidt kendskab til Visual Studio og SQL Servere
 • har et solidt kendskab til VBA og udvikling af plugins samt ribbons i Officepakken
 • har arbejdet med at udvikle BI løsninger
 • kan lide at arbejde med tal og "knække koden"
 • har minimum 3 års erfaring inden for området
 • kan omsætte kunde- og forretningsbehov til kode af høj kvalitet
 • kan strukturere og styre mange opgaver på en gang
 • kan begå dig blandt mange forskellige mennesketyper

Måske har du en bachelor eller en kandidat, der gør dig i stand til at arbejde med Microsoft Excel VBA-modellen og Microsoft SQL-server. Men det kan også være, at du gennem erhvervserfaring har tilegnet dig kompetencerne.

Du bevarer overblikket, når det går stærkt, fordi du arbejder struktureret og kommunikerer klart med dine samarbejdspartnere og kollegaer. Herudover har du gode analytiske evner, som du bruger til at omdanne data til intuitive løsninger.

Om os

I Boligkontoret Danmark kommer til at indgå i et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer. Vi er en udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje, og fællesskab og samarbejde er nøgleord. Vores arbejdsmiljø er uformelt og vi synes det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har desuden gode personaleforhold og personalegoder.

Det praktiske

Jobbet er på fuldtid og er ledigt pr. 15. august 2018.

Du bliver omfattet af overenskomst mellem HK og BL og dit arbejdssted bliver på vores hovedkontor som ligger på Havneholmen 21, 1561 København V - lige bagved Fisketorvet.

Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.bdk.dk senest d. 7. juni 2018. Her kan du også læse mere om os.

Vi forventer at holde ansættelsessamtale d. 15. juni og d. 21. juni 2018.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT udviklingschef Louise Honoré Pryn (pryn@bdk.dk) eller IT chef Henrik Skjoldlund (hskj@bdk.dk). Du kan også ringe på telefon 73 76 22 22.

 

Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er en almen boligadministration, der udlejer og administrerer godt 30.000 boliger for vores medlemmer rundt om i landet. Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder, som alle bidrager til at sætte vores kunder i centrum, og skabe gode hjem og liv for beboerne.

Ansøgningsfrist: 07-06-2018