Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læse mere på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
15. januar 2019

Studentermedhjælper til undersøgelser og analyse i Boligkontoret Danmarks Udviklingsafdeling

Har du flair for analyser, tal og statistik? Og kunne du tænke dig at arbejde professionelt med dette i en almen boligorganisation, så har vi det perfekte studiejob til dig!

Dine primære ansvarsområder bliver gennemførsel af Boligkontoret Danmarks mange undersøgelser til beboere, bestyrelser og kommuner, hvor du kommer til at bidrage aktivt til løsningen af en række analyseopgaver til direktion, politiske udvalg, bestyrelser og kollegaer. Mere konkret består arbejdet i planlægning, gennemførsel og afrapportering på undersøgelser, udarbejdelse af statistik og oplæg samt at varetage kontakten til kollegaer og kunder indenfor analyse og statistik. Kort sagt, du får i Udviklingsafdelingen rig mulighed for at blive fagligt udfordret. Desuden vil du opnå stor erfaring med at arbejde i en politisk organisation og den almene boligsektor.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for statskundskab, offentlig administration, socialvidenskab, sociologi, byplanlægning eller fag beslægtet hertil. Det er dog vigtigst, at du har lyst til at arbejde med analyser, statistik, tal og skriftligt arbejde indenfor boligområdet.

Det er vigtigt at du har forståelse for at arbejde i en politisk organisation, og at du er god til at begå dig i mange forskellige miljøer. Du er selvstændig og kan overholde deadlines – selv når vi har travlt.

  • Du er god til at formulere dig skriftligt såvel som mundtligt
  • Du er fleksibel, serviceminded og god til at samarbejde
  • Du er bruger af SurveyXact eller lignede programmer og hurtig til at lære nye systemer
  • Du brænder for at arbejde i et politisk miljø med vigtige sociale dagsordener
  • Du kan holde oplæg, præsentere dine resultater og får energi af at samarbejde med andre mennesker

At være medarbejder i Boligkontoret Danmark

Hos os får du et spændende og alsidigt job på en arbejdsplads i bevægelse, med gode kolleger og i et uformelt arbejdsmiljø. Du vil arbejde på tværs af flere afdelinger og samarbejde med mange forskellige kollegaer med forskellige fagligheder. Du bliver en del af vores udviklingsteam, hvor du får masser af udfordringer og god faglig sparring.

Løn og ansættelsesforhold

Din ugentlige arbejdstid vil være 20 timer pr. uge, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til arbejdspres i afdelingen, din undervisning såvel som eksamen. I øvrigt tilbyder vi gode løn- og ansættelsesforhold iht. overenskomst med BL/Djøf.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning, CV og eksamensbeviser senest mandag d. 15. januar 2019 kl. 12.00 via vores hjemmeside www.bdk.dk. Her kan du også læse mere om os.

Har du spørgsmål til det at være studentermedhjælper i Boligkontoret Danmark eller til arbejdsopgaverne, er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Katja Lindblad på telefon 22 32 55 04 eller mail KLIN@bdk.dk.

 

Boligkontoret Danmark er en nærværende og nonprofit boligadministration, der administrerer godt 31.000 boliger for vores 59 forskellige boligselskaber samt ældre-/plejeboliger i 14 kommuner. Vores foreningsbaserede fællesskab sikrer, at alle kan føle sig hjemme hos os.