Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læse mere på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
17. januar 2019

Ejendomsfunktionær Boligselskabet Nordkysten

Til vores fællesdrift i Boligselskabet Nordkysten med 26 boligafdelinger søger vi en ejendomsfunktionær.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor du i samarbejde med fællesdriftens driftsledere og de øvrige ejendomsfunktionærer står for den daglige vedligeholdelse af bygninger og udearealer i boligafdelingerne. Desuden får dagligt kontakt med mange forskellige beboere. De primære opgaver er:

  • Pasning og vedligehold af grønne områder og udearealer
  • Mindre håndværksmæssige opgaver
  • Vedligeholdelse af bygningernes tekniske installationer
  • Vedligeholdelse af afdelingens maskinpark
  • Beboerservice
  • Deltage i snerydning, hvor aften og weekend arbejde kan forekomme

Kan du sætte kryds ved det meste af det her, er du måske vores nye kollega?

  • Fleksibel og god til at arbejde i et team omkring løsningen af de daglige opgaver
  • Arbejder også godt selvstændigt og er god til at prioritere opgaverne
  • Venlig, imødekommende og kan lide at tale med mange forskellige mennesker

Vores nye kollega skal gerne have en håndværksmæssig baggrund, der matcher opgaverne. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med den almene boligsektor.

Du skal have kørekort til personbil og selv have mulighed for at stille bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.

Det praktiske

Hos os får du gode kollegaer, gode arbejdsforhold og gode muligheder for videreuddannelse. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost og lønnen fastsættes i henhold til overenskomst mellem ESL og BL. Vi administreres af Boligkontoret Danmark, og din leder bliver driftschef Allan Kepler fra Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Espergærde.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Allan Kepler på telefon 73 75 76 63 eller på mail alke@bdk.dk.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning og CV senest d. 17. januar 2019 via Boligkontoret Danmarks hjemmeside http://www.bdk.dk.

Vi ønsker jobbet besat snarest muligt og senest d. 1. marts 2019. Til orientering indhenter vi børneattest ved evt. ansættelse.