Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læse mere på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
23. januar 2019

Administrativ medarbejder til Indkøbsafdelingen 32 timer om ugen

Til vores Indkøbsafdeling søger vi en medarbejder, der har styr på de administrative opgaver, og som er skarp til at arbejde med tal og beregninger og ikke mindst skriftlig kommunikation.

I Indkøbsafdelingen er vi ansvarlige for, at Boligkontoret Danmark og de boligselskaber vi administrerer, har gode og solide indkøbsaftaler. Vi arbejder ambitiøst med, at vores egen organisation og vores kunder oplever merværdi og besparelser, som følge af vores funktion. I Indkøbsafdelingen spiller vi desuden en vigtig rolle i de effektiviseringsbesparelser, som den almene sektor er underlagt fra politisk hold frem mod 2020. Det betyder, at vi hele tiden kvalitetstjekker eksisterende aftaler, og er opsøgende i forhold til nye aftaler.

I tæt samarbejde med indkøbschefen kommer du til at udarbejde og indgå samhandelsaftalerne på vegne af Boligkontoret Danmark og/eller for de boligselskaber, vi administrerer. I den forbindelse er det en forudsætning, at du trives med at skrive oplæg, forhandle med leverandører og ”kan læse det med småt”.

Du kommer også til at deltage i hele processen omkring vores udbudsopgaver. Det kan fx være udbud af trapperengøring, istandsættelse af flytteboliger eller hårde hvidvarer. Vores udbudsopgaver reguleres af reglerne i Udbudsloven og Tilbudsloven. Måske har du allerede erfaring med at arbejde med lovgivningen på området – i hvert fald er det vigtigt, at du har let ved at sætte dig ind i regler og lovstof.

I forbindelse med udbudsopgaverne samarbejder du med de ansvarlige driftsfolk i ”marken”. Det indebærer, at du fx deltager i besigtigelser af boliger ude i boligselskaberne, hvor tilbudsgivere også er til stede. Oplæg for vores driftsfolk er også en del af opgaven. Det kan være på afdelingsmøder, driftsseminarer eller i andre sammenhænge. Du skal derfor trives med at komme ud i organisationen, være serviceminded og god til at møde mennesker på alle niveauer.

Herudover kommer du til at løse en række administrative opgaver som fx fakturering, journalisering og kontraktopfølgning. Vi bruger administrationssystemet EG bolig.

Din arbejdsstil er struktureret, og for at få succes i jobbet er det vigtigt, at du har styr på detaljerne, arbejder hjemmevant med Word og Excel, kommunikerer tydeligt både på skrift og i tale og overholder deadlines og tidsfrister.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job i den almene sektor eller det offentlige, og har forståelse for hvad det betyder, at arbejde i en politisk styret organisation.

Fælleskab lokalt og på tværs

Du kommer til at indgå i et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer - både på vores hovedkontor på Havneholmen i København, hvor Indkøbsafdelingen har hjemme, men også på tværs af Boligkontoret Danmarks syv afdelingskontorer, og endeligt som medarbejder i en stor udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje og fællesskabet stort.

Vores faglighed, gode humør og kollegiale støtte skaber trivsel i en travl hverdag med masser af udfordringer. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi har gode arbejdsforhold og personalegoder. Vi har sundhedsordning, massageordning, kantineordning, arbejdsgiverbetalt pensionsordning, gratis frugt og forskellige personaleklubber.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 32 timer inkl. frokost. Løn og pension fastsættes i henhold til overenskomst mellem HK og BL.

Hvad gør du nu?

Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv som vores nye kollega? Så send os din ansøgning og CV senest d. 23. januar 2019 via vores hjemmeside www.bdk.dk. Her kan du også læse mere om os.

Vi forventer at holde samtaler d. 28. og 30. januar 2019, og vil gerne have, at du starter senest d. 1. marts 2019.

Har du brug for at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Anne Løvgren på telefon 73 76 21 74.

 

Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder, som alle bidrager til at sætte vores kunder i centrum, og skabe gode hjem og liv for vores beboere.Vi er 80 medarbejdere i Boligkontoret Danmark, og 350 medarbejdere i de boligselskaber vi administrerer – i alt 60 boligselskaber med ca. 33.000 boliger.