Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læse mere på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
20. februar 2019

Ejendomsfunktionær til AB Hørsholm Kokkedal

Vi søger en ny kollega til vores team af 12 ansatte, som er ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift- og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i vores 8 boligafdelinger.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer byder jobbet på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommenes stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder og snerydning.

Søg jobbet hvis du kan sætte kryds ved det meste af det her:

  • Håndværksmæssig flair eller baggrund
  • Stærkt og veludviklet servicegen
  • Grønne fingre og/eller erfaring med at passe grønne områder
  • Gode samarbejdsevner og loyal
  • Respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
  • God til at finde løsninger i en travl hverdag
  • Kvalitetsbevidst, fleksibel, arbejder selvstændigt og får opgaver afsluttet
  • Har kørekort

Vi tilbyder spændende og afvekslende udfordringer og plads til personlig og faglig udvikling. Vi har fællesdrift, og det betyder, at alle ejendomsfunktionærerne i AB Hørsholm Kokkedal er samlet på et kontor, som ligger Byengen 230 i Kokkedal. Herfra foregår al kommunikation med beboerne, arbejdsdagen planlægges, og det er her, at du og dit team holder pauser og spiser frokost.

AB Hørsholm Kokkedal administreres af Boligkontoret Danmark, og du kommer til at referere til driftschefen fra Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Espergærde. Du bliver omfattet af gældende overenskomst mellem ejendomsfunktionærer og BL.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte driftsleder Bo Helt Christensen på telefon 28 55 98 65 eller forretningsfører Jesper Kjærsgaard på telefon 40 10 80 09. 

Ansøgning

Vi ønsker jobbet besat 1. april 2019, og vi skal have din ansøgning og CV senest d. 20. februar 2019 via Boligkontoret Danmarks hjemmeside http://www.bdk.dk. Her kan du også læse mere om os.

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter børneattest ved evt. ansættelse.