Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
31. marts 2019

Studentermedhjælper til undersøgelser og analyse i Boligkontoret Danmarks Udviklingsafdeling

Har du flair for analyser, tal og statistik? Og kunne du tænke dig at arbejde professionelt med dette i en almen boligorganisation, så har vi det perfekte studiejob til dig!

Boligkontoret Danmarks udviklingsafdeling søger en dygtig og selvstændig studentermedhjælper til tiltrædelse snarest muligt.

Dine primære ansvarsområder bliver gennemførsel af Boligkontoret Danmarks mange undersøgelser til beboere, bestyrelser og kommuner samt udarbejdelse af notater og materiale til vores mange bestyrelser. Arbejdet består i planlægning, gennemførsel og afrapportering på undersøgelser, udarbejdelse af statistik og oplæg samt at varetage kontakten til kollegaer og kunder indenfor analyse og statistik.

Der vil være mulighed for at komme tæt på arbejdet i en politisk organisation og få et stort kendskab til arbejdet i de almene boliger. Du vil desuden bidrage til løsningen af en række analyseopgaver, som afdelingen leverer til direktion, politiske udvalg og bestyrelser og kollegaer. Kort sagt, du får i Udviklingsafdelingen rig mulighed for at blive fagligt udfordret.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsfaglig uddannelse fx inden for statskundskab, offentlig administration, socialvidenskab, sociologi, byplanlægning eller fag beslægtet hertil. Det er dog vigtigst, at du har lyst til at arbejde med analyser, tal og skriftligt arbejde indenfor boligområdet.

Du interesserer dig for analyse, statistik, tal samt det at forstå og være i en politisk organisation, og du er god til at begå dig i mange forskellige miljøer. Du er selvstændig og kan overholde deadlines - selv når vi har travlt. Derudover er du fleksibel, serviceminded og god til at samarbejde.

• Du har flair for analyse, tal og statistik
• Du er god til at formulere dig skriftligt såvel som mundtligt
• Du er bruger af SurveyXact eller lignede programmer og hurtig til at lære nye systemer
• Du brænder for at arbejde i et politisk miljø med vigtige sociale dagsordener
• Du er ikke bleg for at holde oplæg og præsentere dine resultater og får energi af at samarbejde med andre mennesker

Vi tilbyder
Vi tilbyder et studenterjob i Udviklingsafdelingen på vores hovedkontor i København – et spændende og alsidigt job på en arbejdsplads i bevægelse, med gode kolleger og i et uformelt arbejdsmiljø. Du vil arbejde på tværs af flere afdelinger og samarbejde med mange forskellige kollegaer og forskellige fagligheder. Du kommer til at indgå i vores udviklingsteam, hvor du får masser af udfordringer og god faglig sparring.

Løn og ansættelsesforhold
Din ugentlige arbejdstid vil være 15-20 timer pr. uge, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til opgaver i afdelingen, din undervisning såvel som eksamen. I øvrigt tilbyder vi gode løn- og ansættelsesforhold iht. overenskomst med BL/Djøf.

Ansøgningsfrist
Hvis du har spørgsmål til det at være studentermedhjælper i Boligkontoret Danmark eller til arbejdsopgaverne, er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Katja Lindblad på tlf. 22 32 55 04 eller KLIN@bdk.dk.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser bedes indsendt via vores hjemmeside www.bdk.dk senest den d. 31. marts.