Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
5. maj 2019

Tilkaldevikar til reception

Er du serviceminded, og kan du smile gennem telefonen? Har du lyst til at springe til, når vi har brug for hjælp i vores reception – også selvom det nogle gange er med kort varsel? Så er det dig, vi står og mangler.

Som tilkaldevikar til Boligkontoret Danmarks reception bliver du vores ansigt udadtil, når du professionelt og smilende tager i mod telefonopkald og viderestiller dem til rette sted. Du sætter en ære i at betjene interne og eksterne kollegaer og ikke mindst vores gæster, når de henvender sig i receptionen, hvor du altid tager i mod dem med et smil.

Udover at varetage receptionen, sørger du også for at vores tekøkkener er fyldt op, så vores kolleger altid kan få mælk i kaffen, ligesom du også gerne selv brygger et par kander kaffe i forbindelse med fx møder. Herudover hjælper du også gerne med lettere rengøring i forbindelse med vores kantineordning.

Kompetencer og egenskaber
Vi søger et par udadvendte og smilende tilkaldevikarer, som kan træde til ved ferie, fridage og sygdom i vores reception og kantine. Du kan være studerende og/eller have erfaring som receptionist/caller eller komme fra restaurationsbranchen.

Vigtigst er dog, at du:

• er fleksibel og serviceminded udover det sædvanlige
• har en god telefonstemme og er vant til it- og telefonsystemer
• er omgængelig og mødestabil
• har gå på mod og er fysisk robust

Du aflønnes med timeløn efter HK overenskomst.

Ansøgning
Lyder ovenstående som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte udviklingschef Katja Adelhøj Lindblad på tlf. 73 76 21 68 eller klin@bdk.dk.

Vi ønsker at finde en tilkaldevikar snarest muligt – så send allerede nu din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside www.bdk.dk. Vi afholder samtaler løbende.


Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder, som alle bidrager til at sætte vores kunder i centrum, og skabe gode hjem og liv for vores beboere.

Vi er i alt 180 medarbejdere i Boligkontoret Danmark, og 350 medarbejdere i de boligselskaber vi administrerer.