Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
29. maj 2019

Projektleder til Boligkontoret Danmarks byggeafdeling i Silkeborg

Er du en byggeteknisk skarp projektleder med styr på både proces og mål, og kunne du tænke dig at blive en aktiv del af et velfungerende team? Så læs videre her!

En af vores gode kollegaer skal på barsel, og vi søger derfor en der kan klare hendes opgaver, imens hun er væk. Som projektleder hos os vil du fungere som bygherrerådgiver og være bindeleddet mellem bestyrelsen i det enkelte selskabs boligafdeling og de tilknyttede rådgivende arkitekter, ingeniører, entreprenører og offentlige myndigheder. Vi har altid kunden i centrum, og det er vigtigt, at du formår at oversætte teknisk sprog til et mere forståeligt sprog, som kan danne grundlag for eksempelvis en beboerdemokratisk beslutning. Vi har ofte møder "ude af huset", så du skal trives med at være på farten, og være fleksibel i forhold til at planlægge din arbejdstid. 

Vores byggeafdeling styrer store og små byggesager landet over, herunder helhedsplaner og større renoverings- og nybyggerisager. Vi arbejder med projekter med en økonomisk ramme på mellem 500.000 kroner og 400 millioner kroner.

Vi er lige nu 21 ansatte i byggeafdelingen - fire i Silkeborg og resten i København. Vi har vidt forskellige baggrunde, såsom ingeniører, konstruktører, arkitekter, jurister og økonomer. Denne mangfoldighed ser vi som en styrke, der er med til at gøre os til en stærk og dynamisk afdeling, som drager nytte af hinandens faglige kompetencer.

Hvad bliver dine opgaver?

 • Planlægge og gennemføre møder med beboere, bestyrelser, rådgivere og entreprenører
 • Indhente og kvalitetssikre byggetekniske undersøgelser og rapporter
 • Udarbejde ansøgninger og helhedsplaner til Landsbyggefonden
 • Styre projekter inkl. budgettering og økonomisk opfølgning på anlægsudgifter
 • Lave udbud for rådgiver- og entrepriseydelser for både renoverings- og nybyggerisager
 • I nogen omfang deltage i aftenmøder med bestyrelserne

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har en byggeteknisk uddannelse som arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør, eller anden relevant uddannelse med udgangspunkt i byggeriet
 • Du er enten nyuddannet eller har erfaring fra en lignende stilling, og vi ser gerne, at du har en grundlæggende teknisk viden og erfaring indenfor renovering og nybyggeri
 • Du er procesorienteret og selvstændig, og du formår at planlægge og styre dine egne projekter og din arbejdsdag
 • Du er en stærk formidler i skrift og tale - og god til at skabe relationer
 • Kendskab og forståelse for beboerdemokratiet eller andre politiske systemer er en klar fordel, men ingen betingelse
 • Du har egen bil til rådighed

Lidt om byggeafdelingen

Som projektleder i vores byggeafdeling får du et spændende, varieret og alsidigt fuldtidsjob i en dynamisk organisation. Vores arbejdsmiljø er uformelt, og vi har gode arbejdsforhold og personalegoder. Jobbet rummer gode muligheder for faglig udvikling, fleksibel arbejdstid og samarbejde til mange sider. Du får en plads i et godt team, god faglig sparring og løn efter overenskomst og kvalifikationer. Humor og kollegial støtte bringer os sikkert igennem en travl hverdag med masser af udfordringer.

I Byg Vest sidder vi sammen med vores øvrige kollegaer fra afdelingskontoret i Silkeborg, og vi er for nyligt rykket ind i nybyggede faciliteter. I dagligdagen har vi tæt samarbejde med vores kollegaer i Byg Øst, og ca. en gang om måneden er vi i København til fælles afdelingsmøde.

Vores værdier nærvær, mangfoldighed, fællesskab, engagement og ordentlighed er grundstenene i vores tilgang til både kunder, opgaver og hinanden. Kan du nikke positivt til disse, er vi sikkert et godt match.

Har du spørgsmål til jobbet, eller vil du gerne høre mere om, hvordan det er at være ansat i Boligkontoret Danmarks byggeafdeling, kan du kontakte Byggechef Torben Hangaard på telefon 29 10 05 57. Du er også velkommen til at kontakte projektchef i Byg Vest Heine Krarup Møller på 21 41 31 08.

Ansøgningsfrist

Kan du se dig selv som en del af vores hold, så send os din ansøgning og CV senest onsdag d. 29. maj 2019 kl. 12.00 via vores hjemmeside http://www.bdk.dk. Her kan du også læse mere om os.

Vi ønsker jobbet besat senst d. 1. august 2019, og ansættelsen løber foreløbigt frem til oktober 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Boligkontoret Danmark administrerer almene boliger for ca. 60 almene boligorganisationer på tværs af landet og vi arbejder dagligt for at sikre gode boliger og boligområder for beboerne. Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder, der hver især bidrager til, at boligafdelinger både er fysisk, socialt og økonomisk veldrevne.