Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
11. juni 2019

Ejendomsfunktionær til Holbæk Boligselskab
- Knudskov-, Allé- og Kikhøjparken

Holbæk Boligselskab søger en ejendomsfunktionær m/k på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Dine primære opgaver bliver at varetage service-, vedligeholdelses- og fornyelsesopgaver både i boligerne og i fællesområderne i Knudskov, Allé- og Kikhøjparken. Det er vigtigt, at du har hænderne skruet rigtigt på, da du også kommer til at udføre mindre håndværksmæssige opgaver – primært indenfor tømrerarbejde. 

Det forventes, at du selvstændigt kan løse opgaverne og sikre, at løsningen er håndværksmæssigt korrekt udført, og du gør arbejdet færdigt hver gang. Du får reference til driftsleder Anne-Grethe Slagelse Pedersen.

Stillingen
Som ejendomsfunktionær med ansvar for beboerservice, har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

• Beboerservice, reparationer og øvrige forefaldende opgaver i forbindelse med vedligehold af boligerne herunder også småopgaver som justering af vinduer og døre samt opsætning eller reparation af køkkener
• Vedligehold og reparationer af afdelingens udvendige træ så som skure, hegn, trapper, repos og altaner

Kvalifikationer
• Du har en håndværksmæssig baggrund, der matcher opgaverne
• Du skal kunne arbejde selvstændigt, ligesom du skal kunne være en del af et team
• Du har erfaring med betjening af nødvendige værktøjer
• Du har IT-kendskab
• Du har kørekort

Endvidere vil der blive lagt vægt på, at du:

• er serviceorienteret, har gode samarbejdsevner og et godt humør
• er venlig og har en imødekommende optræden overfor beboerne og leverandører
• er fleksibel og initiativrig
• har en ren straffe- og børneattest

Vi tilbyder
Holbæk Boligselskab tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater.

Løn og pension i henhold til gældende overenskomst mellem Boligselskabernes Landsforening og Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning. Du tilbydes desuden en sundhedsordning hos PensionDanmark.

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftsleder Anne-Grethe Slagelse Pedersen på telefon 20 19 76 78.

Holbæk Boligselskab anvender Boligkontoret Danmarks rekrutteringssystem, og du skal derfor sende din ansøgning og dit cv via Boligkontoret Danmarks hjemmeside www.bdk.dk – dog senest den 11. juni 2019. Vi ser frem til at høre fra dig.

Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 18. juni 2019.

Du kan læse mere om Holbæk Boligselskab herunder Knudskov-, Allé- og Kikhøjparken her: www.holbaekboligselskab.dk.