Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
22. juni 2019

Ejendomsfunktionær til Søllerød Almene Boligselskab

I Søllerød Almene Boligselskab i Nærum, søger vi en ny kollega til vores fællesdrift, som servicerer og drifter boligselskabets 7 boligafdelinger med i alt ca. 800 lejemål. Du bliver en del af et team med 11 ejendomsfunktionærer og en ejendomsmester. Sammen er vi ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i boligafdelingerne.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer i teamet byder jobbet på en bred vifte af service-vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder.

Kan du sætte kryds ved det meste af det her, er du måske vores nye kollega:

  • Erfaring med ejendomsservice
  • Stærkt og veludviklet servicegen
  • Håndværksmæssig flair eller baggrund
  • Grønne fingre og/eller erfaring med at passe grønne områder
  • Teamplayer, loyal og har gode samarbejdsevner
  • Respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
  • God til at finde løsninger i en travl hverdag
  • Kvalitetsbevidst, fleksibel, arbejder selvstændigt og får opgaver afsluttet
  • Har kørekort (betingelse)
  • Erfaring fra et lignende job – gerne i den almene sektor

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Til gengæld tilbyder vi en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer og plads i et godt team.

Det praktiske

Dit arbejde foregår primært ude i de forskellige afdelinger, men dit udgangspunkt bliver vores ejendomskontor, som ligger på Fruerlund i Nærum. Vi har gode arbejdsforhold, og du bliver omfattet af gældende overenskomst mellem ejendomsfunktionærer og BL.

Arbejdstiden er 37 timer, og vi vil gerne have du starter hurtigst muligt - dog senest 1. september 2019.

Søllerød Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Sørensen, som er driftschef på Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte på telefon 3925 1023 eller på mail laso@bdk.dk.

Ansøgning

Send os din ansøgning og CV senest d. 22. juni 2019 via Boligkontoret Danmarks hjemmeside http://www.bdk.dk

Til orientering indhenter vi børneattest i forbindelse med ansættelse.