Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 
Del på

Ejendomsfunktionær til Nordsjællands bedste boligselskab

I Boligselskabet Nordsjælland søger vi en ny kollega til vores fællesdrift, som servicerer og drifter boligselskabets 18 boligafdelinger med i alt 1.200 lejemål. Du bliver en del af et team med 14 ejendomsfunktionærer, en driftsleder og to driftssekretærer. Sammen er vi ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i boligafdelingerne.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer i teamet byder jobbet på en bred vifte af service-vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskinpark samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder.

Kan du sætte kryds ved det meste af det her, er du måske vores nye kollega:

  • Har erfaring med ejendomsservice
  • Har et stærkt og veludviklet servicegen
  • Har håndværksmæssig flair
  • Har grønne fingre og/eller erfaring med at passe grønne områder
  • Vi forventer, at du er en god teamplayer, er loyal og har gode samarbejdsevner
  • Er respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
  • Er god til at finde løsninger i en travl hverdag
  • Er kvalitetsbevidst, fleksibel og kan arbejde selvstændigt - og får opgaverne afsluttet
  • Har kørekort og egen bil
  • Erfaring fra et lignende job – gerne i den almene sektor – er et plus, ligesom det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig bagrund

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Til gengæld tilbyder vi en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer og plads i et godt team, hvor trivsel er i højsæde.

Det praktiske

Dit arbejde foregår primært ude i de forskellige afdelinger, men dit udgangspunkt bliver vores nye ejendomskontor, som ligger Hillerødsholms alle 17A, 3400 Hillerød. Vi har gode arbejdsforhold, og du bliver omfattet af gældende overenskomst mellem ejendomsfunktionærer og BL, med mulighed for personligt tillæg alt efter erfaring og uddannelsesniveau.

Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost og vi vil gerne have du starter senest 1. november 2019.

Boligselskabet Nordsjælland administreres af Boligkontoret Danmark. Daglig leder for fællesdriften er Yousef Ayad, som du er velkommen til at kontakte på telefon 29 11 01 15 på hverdage mellem kl. 9.00 og 14.00, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgning

Send os din ansøgning og CV senest d. 20. september 2019 via Boligkontoret Danmarks hjemmeside www.bdk.dk.

Til orientering indhenter vi børneattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfrist: 20-09-2019

Powered by JobNext