Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
14. februar 2020

Sæsonmedarbejdere til Holbæk Boligselskab

Holbæk Boligselskab søger to sæsonmedarbejdere m/k i en tidsbegrænset periode fra 1. april 2020 til 31. september 2020. Jobbet er på fuld tid.

Dine primære opgaver bliver at varetage lettere pasningsopgaver og renholdelsesopgaver i fællesområderne i Knudskov, Allé- og Kikhøjparken. Det er vigtigt, at du er mødestabil og kan gå selvstændigt til opgaverne.

Du vil blive ansat som ejendomsfunktionær med ansvar for driftsopgaver i afdelingens fællesområder, hvor du i samarbejde med dine kolleger har det daglige ansvar for lettere pasning af bede, renholdelse af legepladser og stier samt affaldshåndtering, herunder tømning af områdets parkskraldespande, og renholdelse i containergårde

Du bliver en del af et team på to, og du får reference til driftsleder Anne-Grethe Slagelse Pedersen.

Kvalifikationer

  • Du er mødestabil og kan lide at gå ude hele dagen
  • Du kan håndtere de fornødne redskaber og værktøjer
  • Du er serviceorienteret, har gode samarbejdsevner og et godt humør
  • Du er venlig og har en imødekommende optræden over for beboerne
  • Du tager medansvar for at afdelingens områder fremstår pæne og velholdte

Det er desuden en forudsætning at du har kørekort og ren straffe- og børneattest.

Vi tilbyder

I Holbæk Boligselskab har vi glade og engagerede beboere. Vi har desuden et godt kollegialt sammenhold på tværs af arbejdsopgaver og - områder.

Du får løn og pension i henhold til gældende overenskomst mellem Boligselskabernes Landsforening og Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning, og du bliver omfattet af en sundhedsordning hos Pension Danmark.

Kontakt og ansøgning

Vi anvender Boligkontoret Danmarks rekrutteringssystem, og du skal derfor sende os din ansøgning og CV via Boligkontoret Danmarks hjemmeside www.bdk.dk senest den 14.februar 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 8.

Du kan læse mere om Holbæk Boligselskab herunder Knudskov-, Allé- og Kikhøjparken på vores hjemmeside www.holbaekboligselskab.dk.

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftsleder Anne-Grethe Slagelse Pedersen på telefon 20 19 76 78.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Med henvisning til de nye persondataregler modtager vi kun ansøgninger via Boligkontoret Danmarks hjemmeside.