Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
20. februar 2020

Boligkontoret Danmark søger en driftsassistent til vores lokalkontor i Nakskov

Har du et udpræget servicegen? Er du skarp på det administrative? Og kan du lide at arbejde med driftsrelaterede opgaver? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en driftsassistent, der skal tage sig af dagligdagens administrative opgaver og være den imødekommende stemme, som vores beboere og samarbejdspartnere møder, når de har brug for hjælp. Stillingen er på 24 timer om ugen og tidsbegrænset til foreløbigt 1 år med mulighed for forlængelse.

Vores lokalkontor i Nakskov er et lille kontor med blot 2 medarbejdere. Det kræver, at du i hverdagen trives med at arbejde selvstændigt og kan prioritere og skabe fremdrift i opgaverne på egen hånd. Lokalkontoret refererer til vores afdelingskontor i Sakskøbing, og du vil få et tæt samarbejde med kollegaerne derfra.

Om jobbet

Som driftsassistent vil du altså både skulle arbejde selvstændigt og samarbejde med kollegaer fra Nakskov og Sakskøbing, hvor du med din faglighed er ansvarlig for blandt andet følgende opgaver:

  • Koordinering og planlægning af beboerserviceopgaver og driftsopgaver ved brug af opgavestyringssystemet E-drift
  • Ekspedition og opfølgning af personlige og telefoniske henvendelser
  • Behandling af råderetssager
  • Kontakt med håndværkere
  • Gennemgang af serviceaftaler
  • Øvrige administrative ad hoc opgaver

Om dig

Som person har du et godt humør og et åbent sind. Du er hjælpsom og nærværende - og har en fleksibel indstilling. Herudover trives du i en travl hverdag, hvor du formår at holde mange bolde i luften på én gang og stadig bevare overblikket.

Derudover forestiller vi os, at:

  • du har administrativ erfaring og/eller uddannelsesbaggrund
  • du er en rutineret bruger af Office pakken (Word, Excel, PowerPoint og Outlook)
  • du kommunikerer ubesværet på dansk i både skrift og tale
  • du muligvis har erfaring med SOME – det vil være en fordel

Vi tilbyder

Du bliver en del af en stor udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje og fællesskabet stort. Vi værner om vores fællesskab, det gode kollegaskab og kvaliteten af vores arbejde. Derfor er det vigtigt for os at finde en ny kollega, der passer ind i vores team – med din personlighed såvel som din faglighed.

Medarbejderne i Boligkontoret Danmark har mange forskellige baggrunde og fagligheder. Den mangfoldighed ser vi som en styrke, der gør, at vi løser opgaverne til vores kunders bedste.

Du tilbydes en tidsbegrænset stilling med en ugentlig arbejdstid på 24 timer inkl. frokost. De 24 timer fordeles efter nærmere aftale. Løn og pension fastsættes i henhold til overenskomst mellem HK og BL.

Ansøgningsfrist

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftschef David Noval på tlf. 30 66 14 98.

Vi vil gerne have, du starter snarest muligt og senest den 1. april 2020.

Søger du et spændende, selvstændigt og afvekslende job i en uformel organisation, så send os din ansøgning og CV senest den 20. februar 2020 via vores hjemmeside www.bdk.dk - her kan du også læse mere om os.