Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
12. marts 2020

Boligkontoret Danmark søger boligrådgiver til vores afdelingskontor i Silkeborg (barselsvikar)

Vores gode kollega Anja skal snart på barsel. Derfor søger vi en kollega, der kan passe hendes opgaver, i det år hun er væk. Som boligrådgiver i Boligkontoret Danmark bliver du en af vores frontmedarbejdere, der sammen med de øvrige kollegaer på afdelingskontoret spiller en central rolle i kontakten til vores kunder og beboerne ude i boligområderne. Din hverdag er alsidig og travl, og det er afgørende, at du brænder for at yde god og kompetent service til vores beboere, bestyrelser og de boligsøgende. Samtidigt skal du løse en række administrative opgaver som f.eks. udlejninger, flytteafregninger og ekspedition af personlige og telefoniske henvendelser, ligesom du også kommer til at bistå kollegaer fra andre fagrupper med forskellige administrative opgaver.

Vores ideelle boligrådgiver kan sætte kryds ved det meste af det her:

  • Er god til at samarbejde med mange forskellige mennesker

  • Trives med at have selvstændige opgaver og er samtidigt effektiv og fleksibel

  • Er serviceminded og hjælpsom

  • Er god til at prioritere egne opgaver

  • Tager initiativ og engagerer sig i fællesskabet og opgaverne

  • Har flair for tal og bogholderi

  • Er god formidler både mundtligt og skriftligt

  • Har måske allerede kendskab til den almene sektor

  • Har administrativ erfaring og/eller uddannelsesbaggrund

Fælleskab lokalt og på tværs

Vi værner om vores fællesskab, det gode kollegaskab og kvaliteten af vores arbejde. Derfor er det vigtigt for os at finde en kollega, der passer ind i vores team – med din personlighed såvel som din faglighed.

Du bliver en del af vores afdelingskontor i Silkeborg, hvor der sidder 15 medarbejdere fra Boligkontoret Danmark og Midtjysk Boligselskab. Vi har mange forskellige baggrunde og fagligheder. Den mangfoldighed ser vi som en styrke, der gør, at vi løser opgaverne til vores kunders bedste.

Det praktiske

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost, og løn og pension fastsættes i henhold til gældende HK overenskomst. Vikariatet starter d. 15. maj 2020 og løber et år frem.

Har du brug for at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anita Skarregaard Dideriksen på telefon 21 70 89 10. 

Søger du et spændende, selvstændigt og afvekslende job i en uformel organisation, så send os din ansøgning og CV senest torsdag den 12. marts 2020 via vores hjemmeside bdk.dk. Her kan du også læse mere om os.

Til orientering holder vi samtaler d. 25. og 30. marts 2020.