Boligkontoret Danmark arbejder for gode boliger og boligområder i hele Danmark. Vi er et alment andelsselskab, der udlejer ca. 33.000 boliger og bygger og administrerer boliger for vores medlemmer; en række boligselskaber og boligforeninger samt forskellige kommuner og regioner.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
22. november 2020

Ejendomsfunktionær til Sakskøbing Boligselskab

Til Sakskøbing Boligselskab søger vi en ejendomsfunktionær til drift og vedligeholdelse af boligforeningens afdelinger herunder pasning og vedligeholdelse af grønne områder. Du bliver en del af et solidt team på 7 engagerede og dygtige kollegaer, der varetager driften af boligselskabets afdelinger som ligger i og omkring Sakskøbing, Radsted og Guldborg. Du får stor indflydelse på den daglige tilrettelæggelse af egne opgaver, og selvstændigt ansvar for at opgaverne bliver løst godt og til tiden.

Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler, ind- og fraflytningssyn, kontakt til håndværkere, indhentning af tilbud samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder.

Søg jobbet hvis du kan sætte kryds ved det meste af det her:

  • Erfaring med ejendomsservice
  • Stærkt og veludviklet servicegen
  • Erfaring med lignende opgaver
  • Håndværksmæssig flair eller baggrund
  • Grønne fingre og/eller erfaring med at passe grønne områder
  • Humoristisk, gode samarbejdsevner og loyal
  • Respektfuld, rummelig og tolerant over for vores mange forskellige beboere
  • God til at finde løsninger i en travl hverdag
  • Kvalitetsbevidst, fleksibel, arbejder selvstændigt og får opgaver afsluttet
  • Fortrolig med brug af IT værktøjer

Du skal desuden have kørekort til bil samt en ren straffeattest.

Om os og jobbet

Sakskøbing Boligselskab, som administreres af Boligkontoret Danmark, tilbyder et spændende og alsidigt fuldtidsjob med gode løn-, arbejds- og personaleforhold. Du bliver omfattet af gældende overenskomst for ejendomsservice, mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL Danmarks Almene Boliger og Ejendoms- og servicefunktionærenes landssammenslutning under Serviceforbundet.

Der kan forekomme arbejde uden for normal arbejdstid, fx i forbindelse med beboerhenvendelser, aftenmøder, snerydning og glatførebekæmpelse.

Ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftschef Ove Larsen på telefon 20 22 82 31.

Vi ønsker jobbet besat den 1. februar 2021, så send allerede nu din ansøgning med CV via Boligkontoret Danmarks hjemmeside www.bdk.dk – dog senest den 22. november 2020.

Vi gør opmærksom på at vi indhenter børneattest ved evt. ansættelse.