Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
24. januar 2022

Struktureret medarbejder med styrker inden for både den skriftlige og mundtlige kommunikation søges til Indkøbsafdelingen i Boligkontoret Danmark

Er du god til retskrivning, gennemlæsning og har øje for detaljen? Kan du lide struktur i Excel-ark, og finder glæde ved at finde nålen i høstakken? Så er du måske lige den medarbejder, vi står og mangler!

Til vores Indkøbsafdeling søger vi en medarbejder, der har stærke skrivekundskaber, og som er god til at gennemlæse materiale med fokus på detaljerne. Det er ikke et krav, at du har erfaring med indkøb og udbud, da dit daglige fokus primært vil være på det konkrete skriftlige materiale. Men vi søger en medarbejder, der har lysten til at lære nyt – også inden for dette fag.

I Indkøbsafdelingen er vi ansvarlige for, at Boligkontoret Danmark, og de boligselskaber vi administrerer, har gode og solide indkøbsaftaler. Vi arbejder ambitiøst med, at vores egen organisation og vores kunder opnår merværdi og besparelser, som følge af vores funktion. I Indkøbsafdelingen spiller vi desuden en vigtig rolle i de effektiviseringsbesparelser, som den almene sektor er underlagt fra politisk hold frem mod 2026. Det betyder, at vi hele tiden kvalitetstjekker eksisterende aftaler, og er opsøgende i forhold til nye udbudsegnede områder.

Som ny medarbejder i indkøbsafdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Løbende opdateringer af eksisterende rabat- og samhandelsaftaler, herunder kontakt til vores mange leverandører og samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af nye rabat- og samhandelsaftaler med fokus på efterfølgende implementering af aftalerne hos vores kollegaer i boligselskaberne
 • Gennemlæsning og forslag til optimering af udbudsmateriale og kravspecifikationer. Her er det vigtigt, at kunne finde den rette og skarpe formulering.
 • Gennemgang af indkomne tilbud med sans for detaljerne i forhold til de stillede krav
 • Opdatering og gennemgang af data, som kræver en vis fortrolighed med Excel
 • Holde styr og få struktur på igangværende aftaler i forhold til udløb og eventuel forlængelse

Om jobbet

I tæt samarbejde med indkøbschefen kommer du til at udarbejde forskellige materialer i forbindelse med udbud på vegne af de boligselskaber, vi administrerer. Det kan fx være udbud af trapperengøring, malerarbejde eller hårde hvidvarer. I den forbindelse er det en forudsætning, at du trives med at skrive oplæg og notater, have kontakt til både eksisterende og potentielle leverandører samt ”kan læse det med småt”. Du får også egne opgaver i forhold til at håndtere eksisterende og nye rabataftaler. Endelig udvikler afdelingen løbende nye områder og opgaver, som er målrettet boligselskaberne i forhold til at kunne bidrage til at opnå mest muligt for huslejekronerne.

Vi forventer, at du:

 • har soldige læse- og skrivekundskaber
 • er bruger af World og Excel på et relativt højt niveau
 • er detaljeorienteret og kan videreformidle forskelle og ligheder i indkomne tilbud
 • er analytisk og struktureret i din opgaveløsning
 • både er en team-player og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver
 • trives med alsidige arbejdsopgaver, som både kan være udviklingsorienterede og rutineprægede
 • er god til at skabe relationer og klar på at samarbejde med en bred vifte af kollegaer og samarbejdspartnere
 • trives i en politisk ledet organisation

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer - både på vores hovedkontor på Havneholmen, men også på tværs af Boligkontoret Danmarks syv afdelingskontorer, og endeligt som medarbejder i en stor udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje og fællesskabet stort.

Vores faglighed, gode humør og kollegiale støtte skaber trivsel i en travl hverdag med masser af udfordringer. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi har gode arbejdsforhold og personalegoder. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen kan enten besættes som fuldtid eller deltid.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Anne Løvgreen på telefon 73 76 21 74.

Send os din ansøgning

Kan du se dig selv som ny medarbejder i vores indkøbsafdeling? Så send os din ansøgning og CV senest den 24. januar 2022. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Ansættelsesstart afstemmes efter dine nuværende forhold.