Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
22. maj 2022

Ejendomsserviceteknikerelev til Søllerød Almene Boligselskab

Om du har flere års erfaring, eller er ny på arbejdsmarkedet, er denne elevstilling måske noget for dig!

Søllerød Almene Boligselskab søger en engageret ejendomsserviceteknikerelev til drift og vedligeholdelse af boligselskabets afdelinger i Nærum og Vedbæk.

Du bliver en del af en gruppe engagerede og dygtige kollegaer, der indbyrdes har god frisk tone og et godt arbejdsklima.

Vi søger nu en ejendomsserviceteknikerelev, som forhåbentligt fortsætter med at være vores kollega efter endt uddannelse.

Hvad kommer du til at lære og lave?

Som ejendomsserviceteknikerelev deltager du i den daglige drift og vedligeholdelse af Søllerød Almene Boligselskabs 8 afdelinger med i alt 788 boliger. Der er mange forskellige opgaver som fx:

  • Daglig vedligeholdelse af boligafdelingerne og udearealer
  • Beboerservice, hvor det er vigtigt at du i den daglige kontakt med beboerne skal give en effektiv og venlig service
  • Daglig renholdelse, herunder ansvar for renovation
  • Vedligeholde afdelingernes maskinpark
  • Snerydning
  • Mindre håndværksmæssige opgaver
  • Administrative opgaver på et ejendomskontor
  • Indflytninger og fraflytninger

Om dig

For at trives i jobbet skal du være god til at prioritere opgaverne og kunne lide at løse dem selvstændigt. Samtidigt skal du også være god til at samarbejde med både kollegaer, beboere og bestyrelser.

Det er også vigtigt, at du med højt humør og tolerance møder de mange forskellige mennesker, der bor hos os.

Herudover skal du være fortrolig med IT og have kørekort til bil. Måske er du allerede i gang med uddannelsen som ejendomsserviceteknikerelev.

Om os

Søllerød Almene Boligselskab, som administreres af Boligkontoret Danmark, tilbyder et spændende og alsidigt 37 timers fuldtidsjob med gode løn-, arbejds- og personaleforhold med mulighed for personlig udvikling. Du bliver omfattet af gældende overenskomst for området.

Vil du vide mere

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Jan Trab på 40 13 54 85.

Adressen er: Fruerlund 4 2850 Nærum

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV til os senest den 22. maj 2022 ved at trykke på ”søg stillingen”. På Boligkontoret Danmarks hjemmeside www.bdk.dk, kan du læse mere om Søllerød Almene Boligselskab.

Vi forventer at holde samtaler i forlængelse af ansøgningsfristen, og ser gerne at du starter senest den 1. juli 2022.

Til orientering indhenter vi børneattest ved ansættelse.