Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 
Del på

Ejendomsservicetekniker til Boligselskabet Strandparken i Dragør

Er du serviceorienteret og har flair for reparationer? Trives du med at hjælpe beboere og sørge for at boligerne og vores maskinpark fungerer godt? Så er du måske den ejendomsservicetekniker, vi står og mangler!

Sammen med vores team af 6 velfungerende ejendomsfunktionærer, 1 kontormedarbejder og 1 driftsleder skal du være med til at yde en positiv og god service til vores beboere samt varetage opgaver med vedligeholdelse af vores bygninger og grønne områder.

Opgaverne bliver løst på tværs af vores 10 afdelinger under hensyntagen til afdelingernes behov og kollegernes kompetencer.

Opgaver:

Dine primære arbejdsopgaver vil være mindre håndværksmæssige opgaver såsom VVS arbejde i beboernes lejemål, samt synsopgaver i forbindelse med ind- og fraflytninger.

Derudover har du sammen med kollegerne bl.a. følgende opgaver:

 • Pasning og vedligehold af grønne områder og udearealer
 • Tilsyn med varmecentraler, vaskerier og beboerlokaler
 • Deltage i snerydning, hvor aften og weekendarbejde kan forekomme
 • Hjælpe med at vedligeholde afdelingernes tekniske installationer og maskinpark

Vi vil gerne have en medarbejder, der

 • har flair for håndværksmæssige opgaver
 • har interesse for VVS arbejde og evt. gerne vil styrke sine færdigheder
 • har flair for service og pleje af grønne områder
 • er fortrolig med IT på brugerniveau
 • tænker fleksibelt og vil være med til at udvikle arbejdspladsen
 • er god til at arbejde i team, men også kan arbejde selvstændigt
 • kan prioritere opgaver og gerne hjælper, hvor du kan
 • er imødekommende, loyal og kan tale med mennesker i forskellige samfundslag

Det er et krav, at du har kørekort, da du nogle gange kommer til at køre imellem afdelingerne. Kørsel i egen bil afregnes efter statens takster.

Det er en fordel, men også en betingelse, at du enten har en håndværksmæssig baggrund, en uddannelse som ejendomsservicetekniker eller erfaring fra den almene sektor.

Vi tilbyder dig

Boligselskabet Strandparken administreres af Boligkontoret Danmark, og du tilbydes et spændende og alsidigt 37 timers fuldtidsjob med gode løn og personaleforhold, herunder sundhedsforsikring. Du omfattes af gældende overenskomst på området og aflønnes som ejendomsservicetekniker.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Kasper Cederholm på tlf. 29 21 14 20 eller mail kace@bdk.dk

Ansøgning

Send os din ansøgning og CV senest den 27. marts 2023 ved at trykke på ”søg stillingen”. Vi inviterer til samtaler løbende, og stillingsopslaget lukkes, når den rette er fundet.

På vores hjemmeside www.bdk.dk kan du læse mere om Boligkontoret Danmark og Boligselskabet Strandparken.

Ansættelsesstart afstemmes efter dine nuværende forhold, men vi ønsker os, at du starter i jobbet senest den 2. maj 2023.

Ansøgningsfrist: 27-03-2023

Powered by JobNext