Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ejendomsfunktionær til Faxe Ældreboligselskab

Til Faxe Ældreboligselskab søger vi en ny kollega til teamet af ejendomsfunktionærer, som er ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drifts- og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i vores 3 boligafdelinger med i alt 218 lejligheder.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer og ejendomsmesteren byder jobbet på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler, ind- og fraflytningssyn, kontakt til håndværkere, indhentning af tilbud samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder. Desuden vil du ved ejendomsmesterens fravær skulle varetage nogle af hans ledelsesopgaver.

Søg jobbet, hvis du kan sætte kryds ved det meste af det her:

 • Erfaring med ejendomsservice
 • Stærkt og veludviklet servicegen
 • Erfaring med lignende opgaver
 • Håndværksmæssig flair eller baggrund
 • Grønne fingre og/eller erfaring med at passe grønne områder
 • Humoristisk, gode samarbejdsevner og loyal
 • Respektfuld, rummelig og tolerant over for vores mange forskellige beboere
 • God til at finde løsninger i en travl hverdag
 • Kvalitetsbevidst, fleksibel, arbejder selvstændigt og får opgaver afsluttet
 • Har kørekort
 • Fortrolig med brug af IT værktøjer

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Til gengæld tilbyder vi spændende og afvekslende udfordringer og plads til personlig og faglig udvikling.

Faxe Ældreboligselskab, som administreres af Boligkontoret Danmark, tilbyder et spændende og alsidigt fuldtidsjob med gode løn-, arbejds- og personaleforhold. Du bliver omfattet af gældende overenskomst for ejendomsservice, mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL Danmarks Almene Boliger og Ejendoms- og servicefunktionærenes landssammenslutning under Serviceforbundet. I Faxe Ældreboligselskab er medarbejderne desuden omfattet af en lokalaftale.

Dit arbejde foregår primært ude i de forskellige afdelinger, som er beliggende i Faxe, Karise og Faxe Ladeplads.

Ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftschef Ove Larsen på telefon 20 22 82 31.

Du kan også læse mere om Faxe Ældreboligselskab og Boligkontoret Danmark på www.bdk.dk.

Vi ønsker jobbet besat den 1. juni 2023, så send allerede nu din ansøgning med CV ved at trykke "Søg stillingen" – dog senest den 1. april 2023.

Vi gør opmærksom på at vi indhenter børneattest ved evt. ansættelse.

Ansøgningsfrist: 01-04-2023

Powered by JobNext