Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
13. april 2023

Kontorelev med speciale i administration

Drømmer du om et spændende og lærerigt – og ikke mindst sjovt elevforløb? Og har du et ønske om, at administration skal være en del af din fremtid? Så kan din drøm gå i opfyldelse hos Boligkontoret Danmark, hvor vi søger en kontorelev til vores afdelingskontor i Silkeborg.

Som kontorelev hos Boligkontoret Danmark får du et spændende og lærerigt uddannelsesforløb. Vi giver dig en grundig oplæring i de mange spændende opgaver, der ligger inden for det administrative område i en almen boligadministration. Du vil i løbet af din uddannelse blandt andet komme til at arbejde med:

 • Udlejning af vores mange forskellige boligtyper herunder opsigelse, tilbud, lejekontrakt, flytteafregning
 • Betjening af kunder, både via telefon, mails og ekspeditioner
 • Indblik i regnskabsafslutning og årlig budgetlægning
 • Indblik i beboerdemokratiet, herunder afdelingsmøder
 • Administrative driftsopgaver, besvarelse af telefoner og mails fra kunder. Elektronisk planlægning af viceværtopgaver, rekvirering af håndværkere

Herudover får du også mulighed for kortvarigt at komme rundt i andre afdelinger på vores hovedkontor i København, så du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver bidrager med.

Om dig

Vi forventer, at du afslutter eller har afsluttet HHX eller har en HF/HTX/STX suppleret med et 5-ugers HGS/EUS-forløb, og at du er motiveret for at få mest muligt ud af din uddannelse – både på kontoret og under skoleophold.

Herudover har du følgende kompetencer:

 • Har en nysgerrig og interesseret tilgang til opgaver og løsninger
 • Er super servicemindet
 • Har gode samarbejdsevner i forhold til kollegaer, kunder og eksterne samarbejdspartnere
 • Detaljeorienteret og tager ejerskab af opgaverne
 • Sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde inden for aftalte deadline
 • Positiv og har et godt humør
 • Har et godt kendskab til Office-pakken herunder Word og Excel
 • Er flydende på dansk i skrift og tale, behersker engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

Du får et spændende og solidt uddannelsesforløb med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du får under uddannelsen gradvis mere ansvar og flere selvstændige opgaver, og du bliver tilknyttet en elevkoordinator i afdelingen, som vil give dig råd og sparring gennem din elevtid.

På afdelingskontoret i Silkeborg er vi 14 medarbejdere. Vi har det super godt med hinanden. Vores høje faglighed, gode humør og kollegiale støtte, giver plads til både glæde og grin i en travl arbejdsdag med masser af udfordringer. Vi har også et kontor i Grenaa, som du sammen med andre kollegaer fra Silkeborg vil arbejde fra ind imellem.

Du kommer altså til at indgå i et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer - lokalt i Silkeborg, men også på tværs af Boligkontoret Danmarks øvrige afdelingskontorer rundt om i landet, vores lokalkontor i Grenaa og vores hovedkontor i København, og endeligt som medarbejder i en stor udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje og fællesskabet stort.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningsfører Anita Dideriksen på telefon 2170 8910.

Ansøgning

Du sender din ansøgning og dit CV ved at trykke på ”søg stillingen” senest den 13. april 2023. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi forventer at afholde 1. samtale den 24. april 2023 og 2. samtale den 4. maj 2023.

Tiltrædelsesdato vil være 1. august 2023.

Du kan læse mere om Boligkontoret Danmark på vores hjemmeside www.bdk.dk.