Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
1. marts 2024

Serviceorienteret og struktureret driftsleder søges til fællesdriften i Hillerød almennyttige Boligselskab

Brænder du for at lykkes med drift, koordinering, god kommunikation og ledelse? Har du lyst til at blive en del af et boligselskab, hvor en ny fællesdrift skal etableres? Så er du måske vores nye driftsleder!

Du vil som driftsleder for den kommende fællesdrift være med til at sætte dit præg på den nye opbygning, etablering af nyt kontor, være med til at skabe den nye kultur, varetage koordinering og uddelegering af daglige driftsopgaver. Du får ligeledes ansvaret for planlægning og optimering af de daglige arbejdsgange.

Det er en spændende ny stilling, hvor du bliver leder for en samlet personalegruppe på 8 ejendomsfunktionærer og 1 sekretær.

Du går ind til en afvekslende hverdag omgivet af engagerede kollegaer, som altid står klar til at hjælpe og yde en stor service for beboerne. Selvom der bliver travlt, skal der være plads til et humoristisk og godt arbejdsmiljø, som du skal være med til at skabe.

Tæt samarbejde - med fokus på kommunikation

Du støttes i det daglige af en driftssekretær, der tager sig af beboer­henvendelser og igangsættelse af arbejder. Der er etableret et fagligt fællesskab mellem driftssekretærer, driftskoordinator og driftsleder på tværs af Boligkontoret Danmarks´ Allerød/Hillerød kontor. Du skal i det daglige også have en tæt kontakt med beboerdemokratiet i afdelinger.

Hverdagens opgaver omfatter blandt andet:

 • Koordinering af den daglige drift af boligorganisationens afdelinger
 • Lettere økonomistyring i form af budgetkontrol og opfølgning
 • Administrative opgaver i Office og boligadministrationssystemet EG Bolig
 • Dialog med håndværkere og leverandører herunder opfølgning på priser og aftaler
 • Samarbejde med afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelse
 • Ansvar for at serviceaftaler genforhandles og gennemførsel af planlagte vedligeholdelsesarbejder
 • Bidrage til den årlige gennemgang af bygningsmassen og udearealerne i samarbejde med drifts- og ledelseskonsulenten
 • Deltagelse på møder med beboervalgte som ofte afholdes om eftermiddagen/aften

Du skal både kunne arbejde struktureret og vedholdende med at få rutinerne til at køre – og have fleksibiliteten til hurtigt at gennemføre nye og smartere måder at gøre tingene på. Det vil være en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med ejendomsdrift og ledelse, gerne inde for det almene, men det er ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har et godt overblik og kan bevare roen
 • Har erfaring med bygningstekniske spørgsmål
 • Har kendskab til ind- og udflytninger
 • Har en god evne til at kommunikere, lytte og handle
 • Har flair for tal og håndværk – og sætter en ære i at få ”pengene til at passe”
 • Er god til at anvende IT-systemer
 • Har forståelse og respekt for det at agere og arbejde i en politisk organisation

Om os

Hillerød almennyttige Boligselskab består af tre boligafdelinger, Kongevænget 1 og 2 samt Grundtvigsvænget, hvor der både er familieboliger og enkeltværelser.

Hillerød almennyttige Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark, som har kontorer i Hillerød. Du kommer til at referere til drifts- og ledelseskonsulent Rasmus Christiansen, som har ledelsesansvaret for alle medarbejderne i fællesdriften. Du vil også få et tæt samarbejde med de andre administrative kollegaer på afdelingskontoret.

Vi tilbyder et spændende job med gode muligheder for udvikling og en bred samarbejdsflade. Vi har gode medarbejderforhold og personalegoder. Din lønpakke fastsættes i henhold til gældende overenskomst for området, kompetencer og erfaring. Du vil blive ansat uden øvre arbejdstid, men vil skulle tilstræbe en arbejdstid på 160 timer om måneden.

Du skal have kørekort til personbil og selv have mulighed for at stille bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte drifts- og ledelseskonsulent Rasmus Christiansen på tlf. 23 29 45 20 eller mail rach@bdk.dk.

Ansøgningsfrist

Vi ønsker at besætte stillingen fra den 1. april 2024 og senest den 1. maj 2024. Vi afholder derfor løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette person til jobbet. Tøv derfor ikke med at ansøge stillingen allerede nu, ved at trykke på ”søg stillingen”.

På vores hjemmeside www.bdk.dk kan du i øvrigt læse mere om Boligkontoret Danmark og Hillerød almennyttige Boligselskab.