Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Vi søger en serviceassistent, der har lyst til at udføre service i topklasse

Hillerød almennyttige Boligselskab søger en serviceassistent. Jobbet byder på en bred vifte af service- og renholdelsesopgaver, hvor du får ansvaret for holde de forskellige trappeopgange, vaskerier og beboerlokaler pæne og rene – det er noget både vi og vores beboere sætter stor pris på.

Du går ind til en afvekslende hverdag omgivet af engagerede kollegaer, som altid står klar til at hjælpe og yde en stor service for beboerne. Selvom der bliver travlt, skal der være plads til et humoristisk og godt arbejdsmiljø, som du skal være med til at skabe.

Vores forventninger til dig er, at:

  • du har erfaring med professionel rengøring eller et ønske om at få det
  • at du har overblik og kan vurdere og prioritere de enkelte arbejdsopgaver og tager ansvar
  • du har du lyst til at udføre service i topklasse
  • du er loyal og bidrager naturligt til fællesskabet og teamet
  • du har ordenssans og er omhyggelig

Vi sætter en ære i at holde boligafdelingernes arealer pæne, det forventer vi også, at du gør. Det er også vigtigt, at du med højt humør og tolerance møder de mange forskellige mennesker, der bor hos os.

Du skal have kørekort til personbil og selv have mulighed for at stille bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.

Om os

Hillerød almennyttige Boligselskab er et udviklingsorienteret boligselskab med fokus på sunde og attraktive boliger og en høj servicekvalitet, som er ved at etablere fællesdrift, og som omfatter mere end 800 boliger fordelt på 3 afdelinger. Boligselskab består af tre boligafdelinger, Kongevænget 1 og 2 samt Grundtvigsvænget, hvor der både er familieboliger og enkeltværelser.

Hillerød almennyttige Boligselskab, som administreres af Boligkontoret Danmark, tilbyder et spændende og alsidigt 37 timers fuldtidsjob med gode løn-, arbejds- og personaleforhold. Du bliver omfattet af gældende overenskomst for området.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte drifts- og ledelseskonsulent Rasmus Christiansen på tlf. 23 29 45 20 eller mail rach@bdk.dk.

Ansøgningsfrist

Vi ønsker at besætte stillingen fra den 1. juli 2024. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette person til jobbet. Tøv derfor ikke med at ansøge stillingen allerede nu, ved at trykke på ”søg stillingen”.

På vores hjemmeside www.bdk.dk kan du i øvrigt læse mere om Boligkontoret Danmark og Hillerød almennyttige Boligselskab.

Ansøgningsfrist: 23-06-2024

Powered by JobNext