Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 

Ansøgningsfrist
3. juli 2024

Chefkonsulent søges til Boligkontoret Danmark i Silkeborg

På afdelingskontoret i Silkeborg, søger vi nu en kollega til en sjældent ledig stilling som chefkonsulent. Har du et servicegen, som er i top, og vil du gerne arbejde med blandt andet administration, økonomi, jura og mødefacilitering? Er du skarp i at skabe gode samarbejdsrelationer - også når der er flere forskellige hensyn og interesser i spil? Trives du med at arbejde med både frivillige og professionelle med mange forskellige tilgange til både opgaven og livet? Så læs videre.

I Boligkontoret Danmark arbejder vi for fællesskabet. Vi siger, ”sammen kan vi mere”, og vi mener det!

Som chefkonsulent bliver du, i tæt samarbejde med afdelingskontorets øvrige faggrupper, bindeleddet mellem afdelingskontoret og boligorganisationernes bestyrelser samt myndigheder. Du får en mangfoldig og afvekslende arbejdsdag med mange spændende opgaver - de primære er:

 • Servicering og betjening af beboerdemokrati som består af bestyrelser og repræsentantskaber i de tilknyttede boligorganisationer
 • Mødefacilitering af egne møder med forskellige interessenter og udvalg
 • Betjening af ledelsen samt deltagelse og udarbejdelse af oplæg- og beslutningsgrundlag og økonomiske analyser til møder med vores bestyrelser
 • Mødeledelse ved beboermøder
 • Implementering af bestyrelsernes beslutninger
 • Rådgivning og sparring med bestyrelser om nye initiativer – fra finansiering af forbedringer, inddragelse i renoveringssager, revision af husorden over boligsociale udfordringer, valg af antenneløsning til biodiversitetsprojekter og meget andet
 • Håndtering af svære klagesager og deltagelse i beboerklagenævnssager
 • Samarbejde og koordinering med kommuner, stabsfunktioner og andre samarbejdspartnere
 • Udarbejde budgetter og budgetopfølgning samt formidling af regnskaber
 • Kontakt til offentlige myndigheder
 • Håndtere de administrative opgaver der naturligt følger med jobbet – og de ad hoc opgaver der hele tiden dukker op

Hør en af vores chefkonsulenter fortælle om jobbet lige her: Mit job som chefkonsulent.

Om dig

Du har erfaring i selvstændigt at løse administrative og projektorienterede opgaver på et højt fagligt niveau og har flair for tal. Herudover har du politisk tæft og er samtidig en stærk formidler i både skrift og tale.

Vi forventer, at du:

 • har interesse for eller kendskab til boligjuraen
 • har en god talforståelse
 • er en god organisator og et udpræget strukturmenneske
 • er en stærk formidler og god til at kommunikere både i skrift og tale
 • har lyst til - og evner at sætte dig hurtigt ind i nye ting
 • er udadvendt, opsøgende og initiativrig
 • trives i en travl og spændende hverdag med mange deadlines

Det vil være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra en politisk styret organisation – og gerne fra den almene sektor, men det er ikke et krav.

Du vil få dit daglige arbejdssted på kontoret i Silkeborg som dækker over et stort geografisk område, men der vil også være dage hvor du skal være på lokalkontoret i Grenaa. Du skal være indstillet på, at der vil være ca. 20-25 årlige aftenmøder i jobbet. Møderne afholdes i hele det geografiske område.

Du tilbydes

Du bliver en del af en stor udviklingsorienteret organisation med et uhøjtideligt arbejdsmiljø, godt humør og kollegial støtte. Ud over et spændende og alsidigt fuldtidsjob, hvor du bliver omfattet af en god overenskomst, tilbyder vi attraktive personaleforhold og -goder. Stillingen rummer også gode muligheder for faglig udvikling, deltagelse i erfanetværk på tværs af Boligkontoret Danmark, fleksibel arbejdstid og samarbejde til mange sider. Du vil som chefkonsulent referere til forretningsføreren.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte forretningsfører Emil B. Kjenseth på tlf. 23 48 62 32 eller mail ebkj@bdk.dk.

Send os din ansøgning

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Så send allerede nu din ansøgning og dit CV ved at trykke på ”søg stillingen” og senest den 3. juli 2024. På grund af sommerferien, vil de første samtaler forventelig finde sted i august.

På vores hjemmeside www.bdk.dk kan du læse mere om os. Ansættelsesstart afstemmes efter dine nuværende forhold. Vi glæder os til at høre fra dig.