Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.
Læs mere om os på www.bdk.dk 
Del på

Erfaren medarbejder til Indkøbsafdelingen i Boligkontoret Danmark

Har du hands-on erfaring med indgåelse af samhandelsaftaler, samt kendskab til udbuds- og tilbudsloven? Trives du med alsidige indkøbs- og udbudsrelaterede arbejdsopgaver og skarpe deadlines? Så er du måske lige den medarbejder, vi står og mangler!

Til vores Indkøbsafdeling søger vi en medarbejder, der har erfaring med større og mindre udbudsopgaver i henhold til gældende lovgivning. Indkøbsafdelingen har til huse i vores hovedkontor på Havneholmen 21, 1561 København V.

I Indkøbsafdelingen er vi ansvarlige for, at Boligkontoret Danmark, og de boligselskaber vi administrerer, har gode og solide indkøbsaftaler. Vi arbejder ambitiøst med, at vores egen organisation og vores kunder oplever merværdi og besparelser, som følge af vores funktion. I Indkøbsafdelingen spiller vi desuden en vigtig rolle i de effektiviseringsbesparelser, som den almene sektor er underlagt fra politisk hold frem mod 2026. Det betyder, at vi hele tiden kvalitetstjekker eksisterende aftaler, og er opsøgende i forhold til nye udbudsegnede områder.

Som ny medarbejder i indkøbsafdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Indgåelse og opfølgning af samhandelsaftaler
 • Ansvar for faste udbudsopgaver, såsom udbud af istandsættelse af flytteboliger, rengøring mv.
 • Analyse og udvikling af nye mulige udbudsområder
 • Implementere nye aftaler og evaluere afsluttede udbud

Om jobbet

I tæt samarbejde med indkøbschefen kommer du til at udarbejde og indgå samhandelsaftalerne på vegne af Boligkontoret Danmark og/eller for de boligselskaber, vi administrerer. I den forbindelse er det en forudsætning, at du trives med at skrive oplæg, forhandle med leverandører og ”kan læse det med småt”.

Du kommer også til at deltage i hele processen omkring vores udbudsopgaver. Det kan fx være udbud af trapperengøring, istandsættelse af flytteboliger eller hårde hvidvarer. Du skal være klar på at følge udbudsprocessen fra start til slut, lige fra den første idé og analyse af et muligt udbud til evaluering og implementering.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med hands-on udbudsopgaver – også gerne på håndværksmæssige eller tekniske områder
 • er fortrolig med både udbudsloven og tilbudsloven og generelt er god til at sætte din ind i gældende lovgivning og regler
 • er stærk i kommunikation både hvad angår skrift og tale
 • er analytisk og struktureret i din opgaveløsning
 • trives med alsidige arbejdsopgaver, som både kan være udviklingsorienterede og rutineprægede
 • er god til at skabe relationer og klar på at samarbejde med en bred vifte af kollegaer og samarbejdspartnere
 • kan iværksætte projekter og følge dem til dørs
 • trives i en politisk ledet organisation

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer - både på vores hovedkontor på Havneholmen, men også på tværs af Boligkontoret Danmarks syv afdelingskontorer, og endeligt som medarbejder i en stor udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje og fællesskabet stort.

Vores faglighed, gode humør og kollegiale støtte skaber trivsel i en travl hverdag med masser af udfordringer. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi har gode arbejdsforhold og personalegoder. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen kan enten besættes som fuldtid eller deltid.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Anne Løvgreen på telefon 73 76 21 74.

Send os din ansøgning

Kan du se dig selv som medarbejder i vores indkøbsafdeling? Så send os din ansøgning og CV senest den 12. december 2021. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Ansættelsesstart afstemmes efter dine nuværende forhold.

Ansøgningsfrist: 12-12-2021

Powered by JobNext